Bakkerij Wauters Logo

Bakkerij

Smullen van brood & gebak

Het adres voor uw dagelijks brood

Brood heeft iedereen broodnodig, daarom bieden we u bij Bakkerij Wauters een brede waaier aan verschillende soorten brood in Temse aan. In het weekend is ons assortiment speciale broden minder uitgebreid, aangezien wij een ruimer aanbod van speciale pistolets aanbieden.

Ons aanbod

Om u wat wegwijs te maken hebben we hieronder de verschillende soorten opgelijst. Er zit er zeker een tussen die u graag lust.

Brood

Assortiment

Pistolets, broodjes & sandwichen

Verrassingsbrood

Geen tijd om belegde broodjes voor uw gasten te voorzien? Geen probleem! Wij bieden minisandwiches en minipistolets aan die belegd kunnen worden met een uitgebreid assortiment van beleg naar keuze (vanaf 20 stuks). Mooi opgeborgen in een brood in de vorm van een schildpad of krokodil kan uw feest al niet meer stuk.

Leuk idee voor kaasschotels of brunches zijn dan weer de gezondheidsbroodjes, notenpistolets, kruidenpistolets en bloemetjes. Dit zijn zeven pistolets, aan elkaar gebakken in de vorm van een bloem, in het grof of in het wit.

Vragen staat vrij

Heeft u nog bepaalde vragen over de verschillende soorten brood of de taarten die Bakkerij Wauters uit Temse voor u bakt? Neem dan gerust even contact op.