Bakkerij Wauters Logo

Confiserie

Smullen van brood & gebak

Confiserie voor echte lekkerbekken

U lust weleens een koekje of andere lekkernijen? Dat begrijpen we perfect. Daarom zorgen wij elke dag opnieuw voor verrukkelijke confiserie in Temse bij Bakkerij Wauters. Wij werken enkel met de beste ingrediënten voor een optimale smaak.

Dessertkoekjes

Met veel zorg bereiden we een assortiment van verschillende soorten dessertkoekjes, zoals bokkenpootjes met crème au beurre, zandkoekjes met chocolade, amandelkoekjes, margrietjes met confituur, margrietjes met chocolade, en nog veel meer.

Ook voor petit fours kan u bij ons terecht. Kom gauw langs in de winkel om ons gigantische assortiment te ontdekken, waaronder onze cakes (botercake, chocoladecake citroencake gedrenkt in citroensiroop, oudvruchtencake, appelcake, mini-appelcake…)

Parijse Macarons

Een goede Parijse macaron is niet gemakkelijk te maken, maar dankzij de jarenlange ervaring van ons team bereiden we de macarons zoals ze in Parijs worden gemaakt. Ook beschikken wij over exclusieve pralines van Valhrona.

Bij Wauters besteden we ook veel aandacht aan ons huisgemaakte stukgebak. Ook voor huisgemaakte confiserie afhankelijk van het seizoen kan u bij ons terecht, zoals voor merengueschuimpjes met chocoladestukjes, rochers, bokkenpoten, nougat en pralines.

Geef uw bestelling door!

Zit u nog met vragen over onze confiserie of taarten? Contacteer Bakkerij Wauters in Temse dan via de contactpagina, of spring binnen in de winkel. Plaatst u graag een bestelling? Kijk dan gauw eens op de bestelpagina.